Om oss

Retailomania var ursprungligen ett bloggprojekt för att skriva om insikter och forskning inom retail mellan åren 2010-2014. Nu tar vi upp stafettpinnen igen och har som ambition att leverera fördjupade insikter till dem som vill och orkar fördjupa sig i vad som händer och varför det händer, både våra egna spaningar på plats i någon av världens retailmetropoler, men också andra värdefulla insikter som fastnat på radarn. Vi kommer produktutveckla vårt erbjudande i takt med att våra kunder har nya behov och möjligheter.

Omvärldsanalys och insikter är vår kärnverksamhet, liksom att på olika hjälpa aktörerna inom retail att skapa hållbara strategier och agera på utmaningarna, oavsett kanal. 

Tillsammans med vårt systerföretag We Hunt For Heads AB är det vår ambition att inspirera till nya möjligheter och hjälpa våra kunder att förhålla sig till det som händer i omvärlden – oavsett om det gäller en varumärkesfråga eller om det behövs ny kompetens.

Vill du boka ett föredrag eller av annat skäl komma i kontakt med Retailomania så skriv ett mail på magnus.ohlsson@retailomania.se eller ring på 0709-941 491.